oud nieuws

6 en 7 februari 2015 waren de OPEN ATELIERS Lange Hilleweg 235. Hier liet ik drie van mijn interactieve werken te zien. Kijk op youtube voor een registratie!

Op 6 februari was de RONDLEIDING bij mijn expositie (31 schilderijen!) in de Rechtbank Rotterdam.

12 juli '14 . IJsselmeerlaan 8 . Weesp knip en heropspan PERFORMANCE. Afsluiting van het project Schwarzmalen

6 juli – 24 augustus '14 Melting Point | De Witte Slagerij een groepstentoonstelling met als onderliggend thema ‘transformatie’

Wil je KUNSTvriend worden en een wijswatertekening naar keuze uitzoeken?

 

2013.....

- verhuizen! Per 1 oktober is mijn atelieradres: Lange Hilleweg 235, een oud schoolgebouw, een echt ateliercomplex.
Tot die tijd gelden atelier-verhuis-prijzen, kijk maar in dit pdf

- van 31 mei t/m 7 juli was er weer een expositie in galerie de Pieter, nu met overkoepelend thema 'kunst en film'. Mijn serie werken 'bipolair' hingen er.

- op zondag 28 april was ik jurylid in de voorronde van de KunstBende in theater ZuidPlein, Rotterdam. Veel aanstormend talent!

- 19 april was de goed bezochte en prettige opening van de expostie 'kunst (en andere) strips' in galerie de Pieter, Leiden.  Dertig van mijn wijswatertekeningen waren hier te zien als fijne print op kalkpapier. En er hingen 2 mooie, op 800 graden ingebakken tegeltjes 13x13 cm. Natuurlijk zijn alle andere tekeningen ook te bestellen op tegeltje.

- op 6 april was ik jury-lid voor de ZomerExpo, voorronde Rotterdam. Heel veel werk gezien in een heel korte tijd (minder dan 18 seconden per werk...) en vaak (of minder vaak) mijn vinger opsteken: 'door!' Bijna 200 van de 1000 werken waren door naar de avondjury-ronde. Nu te zien in het gemeentemuseum Den Haag.