Heb je interesse in een schilderij voor bij jou thuis, of in je bedrijf? Ik bied je de keuze tussen kopen of lenen.


Een kunstwerk kopen:

Als je een kunstwerk koopt, kom ik het graag bij je langs brengen (voor 19 cent per km) en ik hang het voor je op.

De prijs van een werk kun je zelf uitrekenen: bij kleiner werk is het lengte plus breedte x8, bij middelgroot werk (tot 1m2) is het x10, bij groter werk (+1m2) is het x12 (de factor van zomer 2021). Zie de YouTube video hierover op deze pagina.


Kopen op afbetaling:

Je mag een kunstwerk ook in termijnen afbetalen. Je start met 20% van de kostprijs van het schilderij. Daarna betaal je per kwartaal 10%. Na 2 jaar is het kunstwerk dan in termijnen betaald en is het van jou.
Als je een kunstwerk op afbetaling koopt, regel je zelf vervoer en verzekering voor tenminste de komende 2 jaar.
Bij afbetaling wordt rekening gehouden met een jaarlijkse prijsindex van 1,5%.

Klik op 'buy or rent' op de pagina van het specifieke kunstwerk dat je zou willen, vul het formulier in en ik neem contact op.


Een kunstwerk lenen:

Je leent het door jouw gekozen kunstwerk voor een minimum periode van drie maanden. De prijs van het lenen is 3% per maand van de kostprijs van het schilderij.  Na drie maanden kun je de leenperiode maandelijks opzeggen. 

Van deze 3% wordt twee-derde voor jou opgespaard, een-derde zijn de leenkosten. Dus je betaalt slechts 1% voor het lenen van een kunstwerk. Het overige deel wordt voor je opzij gezet, daarvan kun je aan het einde van de huurperiode een kunstwerk kopen uit mijn beschikbare collectie.

Natuurlijk kun je besluiten het geleende kunstwerk in te wisselen voor een ander kunstwerk. Je spaartegoed is daarmee nog steeds voor jou beschikbaar. 

Als je een kunstwerk leent, regel je zelf deugdelijk vervoer en verzekering voor de plek waar hij hangt, voor de gehele betreffende periode.

Klik op 'buy or rent' op de pagina van het specifieke kunstwerk dat je zou willen, vul het formulier in en ik neem contact op.


Een kunstwerk in opdracht?

Ik kom graag langs om hierover te praten, vul dan even het contactformulier in.


rekensommetje

Stel, je leent 'rtfm', 105x105 cm.
Kostprijs van dit schilderij is € 2100,-.
Leenprijs 3% per maand = € 63,-.
Daarvan wordt € 42,- per maand voor jou gespaard voor de aanschaf van een werk.
Je betaalt dus €21,- per maand voor het lenen van dit kunstwerk.

rtfm